Over dit recept
Deze gegrilde asperges met Stracciatella di Burrata en Pecorino Romano zijn HET ideale bijgerecht. Wij eten het echt meerdere keren per week en vinden het heel lekker!
Het is perfect te combineren bij alle vlees/vis soorten. Aanradertje en valt gegarandeerd in de smaak!

Ingrediënten
olijfolie
beetje zout
Groene asperges
Stracciatella di burrata
Geraspte Pecorino Romano
Balsamicostroop
Â
BBQ instellingen:
200 gradan indirect - ongeveer 20 minuten
Bereiding
Bereid de BBQ voor; 200 graden indirect
Was de asperges en besprenkel met olijfolie en wat zout
Als de BBQ op temperatuur is leg je de asperges op de BBQ voor ongeveer 20 minuten, draai tussendoor even om
Zijn de asperges gaar? Leg ze op een mooi bord en verdeel de Stracciatella di burrata eroverheen
Top af met Pecorino Romano en balsamicostroop


Contactgegevens
+31 6 34 00 61 93