top of page

Steak bruschetta

Over dit recept

Deze bruschetta met malse biefstuk van de BBQ is een perfecte keuze voor een smakelijke lunch of voorgerecht. Simpel om te maken, maar de combinatie van vlees, pesto en krokant brood maakt het een echte traktatie!

Ingrediënten

  • 2 biefstukken

  • Afbakstokbrood

  • Harlem Rub van @therubclub.nl

  • Pesto (bijvoorbeeld rucola pesto)


BBQ-instellingen:

  • Stel de BBQ in op directe hitte van ongeveer 200°C.


Bereidingstijd:

  • 15-20 minuten

Bereiding

  • Snijd het afbakstokbrood in plakjes, besprenkel met olijfolie en een snufje zout, en bak het af in de oven op 180°C voor ongeveer 10 minuten tot het goudbruin en knapperig is.

  • Bereid de BBQ voor op directe hitte en bak de biefstuk naar wens, bij voorkeur rare voor de malse textuur. Strooi de Harlem Rub royaal over de biefstuk voor een pittige smaak.

  • Laat de biefstuk 5 tot 10 minuten rusten zodat de sappen goed kunnen intrekken.

  • Snijd de biefstuk in dunne plakjes.

  • Verdeel de plakjes biefstuk over de afgebakken broodplakken en top af met een lepel pesto.


Serveertip:Een frisse salade of gegrilde groenten als bijgerecht.


Waarom deze Bruschetta Steak van de BBQ een topkeuze is:

  • Malse biefstuk: De Harlem Rub geeft een pittige, smaakvolle twist aan de biefstuk.

  • Simpel en snel: Dit gerecht is ideaal voor een snelle lunch of als smakelijk voorgerecht.

  • Smaakvolle combinatie: De pesto voegt een frisse, aromatische smaak toe die perfect samengaat met de rijke biefstuk en het krokante brood.


Tip:

Voeg voor extra smaak wat vers geraspte Parmezaanse kaas bovenop de bruschetta!

IMG_4295.jpg
IMG_4295.jpg

Contactgegevens

info@grillgustogirls.com

+31 6 34 00 61 93

bottom of page