Wijntip: Michael Opitz Iris Orange
Biertip: Bird of Prey
Over dit recept
Deze spiesjes met krieltjes in schil en kleine paprika zijn een heerlijk bijgerecht voor de BBQ. De combinatie van de geroosterde groenten en de romige mayo-paprikadip maakt het een gegarandeerd succes!

Ingrediënten
Krieltjes in schil
Kleine paprika’s
Mayonaise
Paprikapoeder
Olijfolie
BBQ Instellingen:
Indirecte hitte van 180°C
Bereidingstijd:
Totale tijd: 30-40 minuten
Bereidingstijd BBQ: 20-30 minuten
Bereiding
Krieltjes Koken: Kook de krieltjes voor totdat ze net gaar zijn, maar nog stevig blijven.
Paprika Voorbereiden: Snijd de kleine paprika’s in grove stukken.
Spiesjes Rijgen: Rijg de krieltjes en paprika’s om en om aan de spiesjes.
Grillen: Zet de BBQ op indirecte hitte van ongeveer 180°C en leg de spiesjes op de grill. Grill de spiesjes voor 20-30 minuten, draai ze regelmatig om zodat ze gelijkmatig garen.
Paprikadip Maken: Maak de dip door wat mayonaise in een schaaltje te doen en paprikapoeder toe te voegen naar smaak. Roer goed door.
Serveer met:
Paprikadip voor een heerlijke toevoeging aan je BBQ-maaltijd.
Waarom deze Spiesjes met Krieltjes en Paprika een Topkeuze zijn:
Makkelijk en smaakvol: Deze spiesjes zijn snel te maken en bieden een heerlijke combinatie van geroosterde groenten.
Veelzijdig:Â Ze passen perfect bij vlees- of visgerechten van de BBQ of kunnen als snack worden geserveerd tijdens een borrel.
Gezond en lekker: De krieltjes en paprika zijn een gezonde en smakelijke aanvulling op je BBQ-maaltijd.
Contactgegevens
+31 6 34 00 61 93